Предимства на E-fit

При създаването на EMS уредът EF-1280 се използва най-нова технология и е специално разработен за комбинирането на активни упражнения и мускулна стимулация по цялото тяло. EMS уредът E-fit с лесната си употреба и уникални настройки прави възможно ефективно да се изпълняват желанията на клиента.

По време на 20 или 25-минутната тренировка/третиране мускулният хрущял и ставите се щадят.

Тренировката EMS (електрофитнес) , която обхваща цялото тяло, е изключително успешен метод за намаляване на теглото, оформяне и увеличаване на мускулите, както и за оформяне на фигурата. E-fit EMS уредът стимулира по едно и също време цялата мускулатура докато се тренират 12 отделни области и се стимулират с различен интензитет спрямо индивидуалното състояние и кондиция на потребителя. Тренировките са изцяло индивидуални, тренинга се води от личен инструктор, който настройва интензитета спрямо нуждите и състоянието на спортуващия.

Предимства на  E-fit уреда

 • Уредът EF-1280 разполага с 12 независими канала, с което се осигурява точното разположение на електродите по мускулни групи. И с това почти се покрива цялата мускулатура на тялото.
 • Специалните дрехи за тренировка са изработени от дишащ и антибактериален материал, с което се гарантира подходящата хигиена и придържането на електродите към правилната позиция.
 • Кабелите се разполагат в дрехата, не пречат на движенията, благодарение на гъвкавите каишки е удобно за носене.
 • В тренировъчните дрехи са вградени 10 двойки електроди като една двойка раздвижва само една мускулна група (прасец, задно бедро, адуктури, голям седалищен мускул, гръбен мускул, горен гръбен мускул, коремен мускул,гръден мускул, бицепс, трицепс),. Към мускулите на крайниците електродите се закрепват с помощта на колани, които могат да се регулират.
 • По време на E-fit EMS тренировката постепенно се засилват импулсите и по този начин се избягва чувството за внезапно разтърсване.
 • Силата, фреквенцията, дълбочината и времето на импулсите се регулират отделно и поради това са осигурени по-скоро индивидуални настройки.
 • Времето за почивка между импулсите се настройва спрямо нивото на тренировка и гъстотата на упражненията.
 • Дуплекс вълни създадени с SD двойна технология намаляват приспособяването на мускулите и нервите.
 • Благодарение на S.I.T. технологията изцяло са предотвратени интерференциите и разтеженията в тялото, което прави употребата на уреда безопасно.
 • Благодарение на специалните и уникални FCPE електроди, действа равномерно върху цялата мускулатура. Чрез голямата си повърхност и отлична проводимост може да се намали стреса върху определени мускули и да се повиши ефективността на тренига.
 • Благодарение на специалната си технология генерираните от уреда E-Fit ниско-честотни стимули създават максимално стягане на мускулите с минимално температурно и електрическо натоварване в организма. Разработената от инженерите на E-FIT технология S.I.T дава възможност за едновременното трениране на мускулните групи по цялото тяло без разтежения, което прави E-fit уредите едни от най-сигурните многоканални уреди. Натоварването на цялото тяло не надвишава 6 W дори при пълно протичане на ЕМС тренировката (електрофитнес тренировката) с уреда на Е-фит.
 • Стойката и тялото на уреда са изработени от масивна неръждаема стомана, дрехите и кабелите са оборудвани с професионален метал.

logo E-fit