Медицински уред

E-FIT EF-1280 M е сертифициран медицински уред с CE 1020 Medical Certification. Може да бъде използван от професионалисти за терапевтични цели, превенция и рехабилитация. Тренирането на цялото тяло с метода  EMS е ефективно и цялостно решение, което спестява време. Ефектите от неговото прилагане са изключително позитивни и трудно постижими с друг метод.
В същото време се постигат терапевтични и превантивни цели. С EMS тренировките се постига оформяне на мускулите и тялото, подобрение в настроението, жизнеността, стабилността на тялото и общото състояние.

Терапевтичните цели, които биха могли да се постигнат:

 -Тренировка, щадяща ставите и сухожилията. За хората страдащи от проблеми със ставите Е-фит EMS тренировките могат да бъдат най-доброто решение.  При ниско натоварване и кратък период на прилагане EMS тренировките оказват значителен ефект върху композицията на цялото тяло на възрастните хора. По този начин EMS методът може да е подходяща алтернатива на традиционните тренировъчни програми за хора с нисък кардио капацитет и ставни проблеми.

– Третиране на дистрофия – Е-фит EMS тренировката е един от най-добрите методи за нуждаещите се от физиотерапевтична и физическа рехабилитация. EMS  уредът  E-fit помага да се стимулират мускулните тъкани, които традиционните упражнения могат и да не повлияят. Стимулират се увредени мускулни тъкани, което води до възстановяване, тонизиране и заздравяване на увредените тъкани. Импулсите стимулират тъканите фибри до определена степен и схема, което намалява мускулната дегенерация, причинена от нервна атрофия.

– Възстановяване след нараняване или операция възможно най-вързо. EMS технологията ускорява кръвообръщението като стимулира и заздравява мускулните тъкани. Това стимулира  оздравителния процес.

– Борба с болките в гърба. В днешно време много хоря страдат от едно често оплакване – болки в гърба. Стрес, едностранно напрежение, занемаряване на гръбната мускулатура са основен източник на оплакванията. С времето състоянието става хронично и се влошава. Решението е тренировките за гръб на  E-FIT EMS!

– Влизане във форма и заздравяване на перинеума за жени след раждане – интимна гимнастика.

С таргетирани и индивидуално контролирани тренировки дори и най-дълбоко заседналите мускулни групи се активизират и заздравяват – традиционните тренировки много трудно могат да ги достигнат. Благодарение на EMS гръбначният стълб се стабилизира. Гърбът се разтоварва чувствително. Това е идеалният начин да имате здрав и силен гръб.Решението е тренировките за гръб на  E-fit с EMS!

Един от най-важните ефекти на електростимулация на мускулите е нейната способност до тренира по-дълбоките мускули като поддържащите мускули на гърба и гръбначния стълб. Тези мускули са отговорни за нашата стойка и благодарение на заседналия начин на живот могат да отслабнат, което пък води до болки в гърба. Мускулната стимулация помага тези мускули да извършват безпроблемно дейността си.

С таргетирани и индивидуално контролирани тренировки дори и най-дълбоко заседналите мускулни групи се активизират и заздравяват – традиционните тренировки много трудно могат да ги достигнат. Благодарение на EMS гръбначният стълб се стабилизира. Гърбът се разтоварва чувствително. Това е идеалният начин да имате здрав и силен гръб.

E-fit medicinski uredmasszazsmedicinef3certificatemedicalcertifikat