Тонизиране и възстановяване след бременност

Импулсите на EMS програмата са ниски, насочени към мускулите (крак, горна част на ръцете), които са гъсто изпълнени с нерви и поради това са склонни към гърчове при прекалена стимулация. Тази програма може да бъде използвана за засилване на слаби гръбни мускули и при проблеми след раждане.

Тази специална програма помага за възстановяване и стягане на мускулите и съединителната тъкан, разтегната по време на бременност. Скоро след бременност коремните мускули могат да възстановят първоначалния си тонус и състояние с тази програма. По време на кърмене EMS тренировките не се препоръчват тъй като могат да доведат до промени в нивото на млечната киселина, както и да променят вкуса и съставките на млякото

Това не е резултат от тренировките на гръдните мускули, а от интензивните упражнения на цялото тяло (това разбира се не се отнася само за EMS тренировките, а е общо явления).

По време на кърмене, но когато бебето започва да поема и друга солидна храна, е възможно леко трениране. След кърменето постепенно може да се увеличи интензитета на тренировките, които ще помогнат за възвръщане на фигурата отпреди бременността за кратък период от време. Най-добри резултати могат да се постигнат като постепенно увеличавате интензитета на тренировъчните сесии.

Тонизиране след беременност с Е-фит ( Електростимулация, електрофитнес)

Е-фит EMS тренировка електрофитнесизображение6