Нашите уреди EMS

Оборудването E-fit EF-1280 използва технологията EMS (електро мускулна стимулация) за програмите за стимулация на цялото тяло. Това означава, че по време на упражненията цялото тяло се стимулира едновременно. По време на тренировка и спорт мозъкът пренася сигнали чрез електронните импулси през нервните окончания към  контролните пунктове на мускулатурата. Технологията EMS непосредствено отблизо осигурява електростимулация на мускулите и по тоззи начин те се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Поради това и ефективността на движенията, извършвани по време на тренировката или процедурата се увеличава.

Уредите E-fit стимулират цялата мускулатура едновременно, но избрани мускулни групи или области могат да се тренират и стимулират целенасочено.  Уредът EMS съкращава мускулите с променлив ток с нисък интензитет, което е най-добрият метод за оформяне на фигурата, тъй като 90% от мускулите ни се активизират. Специалният метод за трениране EMS ( електро мускулна стимулация), който обхваща цялото тяло, пести време, предлага ефективна и цялостна фитнес тренировка на тялото. В същото време има и положителни здравословни ефекти – терапевтични и превантивни.

Е-фит EMS уреди за Електро Мускулна Стимулация: E-fit EF 1280 и EF 2080 (от септемврии 2014). Уникална иновация EF 2080 е единствен EMS уред  „ за двама” – само от Е-фит!

E-fit EF 1280

ured siniatE-Fit EF 1280_1

Уникална иновация EF 2080 е единствен EMS уред за фитнеса с Електро Мускулна Стимулация „ за двама” – само от Е-фит!

E-fit EF2080_perspective1E-fit EF2080

Е-фит уред за EMS тренировка EF 2080_gЕ-фит уред за EMS тренировка_EF 3080_c

Уреди Е-фит за заниманията с Електростимулацията и за електрофитнес