Какво предлага за Вас E-fit?

Само това, от което имате нужда: разнообразни тренировки с личен треньор в рамките на 20 минути. По време на тренировката мускулите работят по едно и също време и се стимулират.

За 25 минути се открива възможност да се наблегне на целенасочено третиране на определен проблем, както и понякога за необходимия отпускащ масаж на мускулите.

  • Препоръчват се 2-3 тренировки седмично тъй като за този вид тренировки се изисква мускулатура.
  • Една 20-минутна тренировка отговаря на 1,5 часа интензивна тренировка в зала: 24-36 часа са нужни за възстановяване, за да може процесите стартирани в тялото от тренировката да протекат.
  • За да може да се постигне желаният резултат е нужна и почивка между тренировките
  • Спазване на правилен хранителен режим, за да се постигне максимален резултат от тренировките

 E-Fit е всъщност само за Вас! За да можете да влезете в най-добра физическа форма спрямо индивидуалното ви темпо, способности и възможности! Ако избягвате претъпканите и шумни зали и се чувствате по-добре на спокойни места, но имате нужда от разнообразен тренировъчен план, максимално внимание и професионално ориентиране, то тогава E-Fit е идеалният избор!

Изпробвайте EMS (Електро Мускулна Стимулация) занимания от E-fit, “ Фитнес на годината 2014″ в категория “ Иновация във фитнеса“, на първото издание на конкурса в България Фитнес Център на Годината!

logo E-fit