Защо EMS?

През XXI. век голяма част от хората се борят с наднормено тегло, аномалии със съединителната тъкан (целулит, стрии, отпуснати съединителни тъкани) и отслабени мускули. Поради липса на време и енергия обръщаме по-малко внимание на здравословното хранене и физическата активност. След дълъг работен ден искаме просто да си починем, тренировката е последното нещо, което ни идва на ум в такива моменти,  често нямаме сили за нищо.

В днешно време можем да поддържаме здравето и кондицията си с многобройни спортни активности. Много от нас са пробвали различни методи, за да бъде постигната поставената цел по-добре и по-бързо по време на тренировка.

Освен това се подлагаме и на най-разнообразни лечения, за да поддържаме фигурата и външния си вид.

Благодарение на използването на иновативната ЕMS ( електро мускулна стимулация) технология E-fit  постигна пробив в света на спорта и оформянето на фигурата.

По време на тренировка и спорт мозъкът изпраща през нервните окончания чрез електронните импулси съобщение към контролиращите пунктове на мускулатурата.  Технологията EMS (електро мускулна стимулация) непосредствено отблизо осигурява електростимулация на мускулите, карайки ги да се свиват и отпускат с по-висок интензитет.